Διαφήμιση στο Google Adwords

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Δωρεάν διαφήμιση Google Adwords με νέα ιστοσελίδα

Διαφήμιση Adwords Το Google AdWords είναι μια διαφημιστική υπηρεσία της Google που διαχειριζεται τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Internet με περισσότερες απο 3,5 δις αναζητήσεις την ημέρα.
 

Για την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων η Addicted αναλαμβάνει τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας σας στο Google Adwords καθώς και τη συνεχή βελτιστοποίηση της για την καλύτερη απόδοση της. Στόχος μας είναι η διαφήμιση στο Internet της ιστοσελίδας σας να γίνει με γνώμονα την καλύτερη απόδοση και οικονομία κόστους. Για να βγείτε πιο ψηλά από τους άλλους διαφημιζόμενους σε αναζητήσεις στις φράσεις-κλειδιά, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε περισσότερα, αλλα να γίνεται η συνεχής βελτιστοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας.

 

Με την κατασκευή ιστοσελίδας (E-shop ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστοσελίδα για ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, εταιρικές ιστοσελίδες κ.α.) απο την Addicted, σας προσφέρουμε μια δωρεάν διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας online. Η πλειοψηφία των καταναλωτών ψάχνει στο internet για προϊόντα και υπηρεσίες πρίν κάνει αγορές είτε μεσω eshop είτε απο φυσικό κατάστημα. Μέσω της υπηρεσίας σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαφημίσετε δωρεαν τη νέα ιστοσελίδα σας στο Internet.

 

Αποδοτική διαφήμιση στο Adwords

Η σωστή υλοποίηση της διαφήμισης στο Google Adwords προσφέρει ένα οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέλκυσης νέων πελατών. Όταν οι χρήστες κάνουν αναζητήσεις στο Google ή σε συνεργαζόμενα website με κριτήρια που ταιριάζουν στο προϊόν σας ή την υπηρεσία σας και ο χρήστης βρει αυτο που αναζητάει, κάνει κλικ τη διαφήμισή σας και μεταφέρεται στο website σας. Μόλις ο νέος επισκέπτης φθάσει στην ιστοσελίδα σας, χρειάζεται να βρεί εύκολα αυτο που αναζητάει, να μπορει να πλοηγηθεί εύκολα στις ιστοσελίδες, η σελίδα να φορτώνει γρήγορα, να εμπνέει εμπιστοσύνη – ασφάλεια, να παρέχει ολες τις πληροφορίες που αναζητά κ.α. Έχει μεγάλη σημασία να μπορέσουμε να κρατήσουμε το νέο επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του.

 

Βελτιστοποίηση διαφημισης Google Adwords

Ο διαφημιζόμενος που προσφέρει υψηλότερη πληρωμή ανά click, δεν είναι απαραίτητα και αυτός ο οποίος προβάλλεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα του Google Adwords. Αν έχετε ηδη διαφήμιση στο Google Adwords αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίηση της για την καλύτερη απόδοση της επένδυσης των χρημάτων σας.


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.