Δωρεαν mobile internet

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Δωρεαν mobile internet

free mobile internetΤο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και 2 από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα προσφέρουν δωρεάν internet για το Καλοκαίρι. Φέτος που η κάλυψη σε δίκτυα 3G και 4G ειναι ακόμη μεγαλύτερη προσφέροντας δωρεαν mobile internet, δίνεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία και σε νέους χρήστες να πλοηγηθούν σε ιστοσελίδες που ειναι mobile site friendly καθώς και στα social media: Facebook, Twitter, Instragram, Foursquare, σε mobile applications και φυσικά να δουν τα e-mail τους απο την παραλία ή το εξοχικό τους.
 
Πλεον τα Smartphones και Tablets εχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, με τη χρήση τους να πλησιάζει αυτή των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών. Ολοένα και περισσότερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, εταιρικά sites, blogs και ηλεκτρονικά καταστήματα e-shop, κατασκευάζουν mobile sites ωστε οι ιστοσελίδες τους να εχουν εύκολη πρόσβαση απο έξυπνα κινητά τηλέφωνα και tablet pc. Το mobile commerce έχει αυξητική τάση παγκοσμίως και αυτή η τάση εμφανίζεται και στην Ελλάδα λόγω και της ευρείας χρήσης των smart mobiles.

 

Η Cosmote προσφέρει Δωρεάν Mobile Internet 1,5GB Mobile Internet για 15 μέρες, σε όλους τους συνδρομητές της (Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής & Internet On the Go), για σερφάρισμα στις διακοπές από κινητό, tablet και laptop.
Για να αποκτήσεις την εκπληκτική προσφορά, στείλε με δωρεάν SMS τη λέξη surf στο 1256. Η διάρκεια της προσφοράς είναι: 29/07/2013- 31/08/2013 .
 
Η Vodafone προσφέρει Δωρεάν Mobile Internet 3GB σε όλους τους συνδρομητές Vodafone Συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), Καρτοπρογράμματος , Καρτοκινητής, Vodafone Mobile Broadband & Vodafone Internet 4Sharing.
Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει από τις 08/08/2013 στις 00:01 μέχρι 18/08/2013 στις 23:59 .
 
Η δωρεάν χρήση Mobile Internet της προσφοράς και για τις 2 εταιρίες, ισχύει για χρήση εντός Ελλάδας και όχι κατά την Περιαγωγή στο εξωτερικό.


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.