Δωρεάν SSL πιστοποιητικό Ασφαλείας με κάθε φιλοξενία

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Δωρεάν SSL πιστοποιητικό Ασφαλείας με κάθε φιλοξενία

Με κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων, η Addicted σας παρέχει Δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο καιρό φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας. Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα μέσα σε 24 ώρες απο την ενεργοποίηση της φιλοξενίας και δεν απαιτούνται email επιβεβαίωσης, προσθήκες στα DNS records, ούτε dedicated IP. Επιπρόσθετα ανανεώνεται αυτόματα κάθε 90 ημέρες. Η υπηρεσία αφορά Δωρεάν Domain Validation πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL και αφορά όλες τις ιστοσελίδες που φιλοξενούμε.

 

Δωρεάν SSL πιστοποιητικό Ασφαλείας με κάθε φιλοξενία

 

Τι είναι το πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL ;

Τα πιστοποιητικά SSL είναι μια μορφή κρυπτογράφησης και χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια της μεταφοράς δεδομένων της ιστοσελίδας και των συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών.
Προσφέρει ασφάλεια, λόγω της κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του χρήστη και της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αποφυγή υποκλοπής των δεδομένων από τρίτους.

Είναι απαραίτητο;

  1. Ο νέος Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) για την Γενική Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation) περί προστασίας των δεδομένων απαιτεί την κρυπτογράφηση δεδομένων για κάθε eshop ή ιστοσελίδα. Αυτό είναι το 1ο βήμα για τον GDPR και αυτό γιατί προσφέρει ιδιωτικότητα και ασφάλεια στις συναλλαγές καθώς και στην μεταφορά των δεδομένων των χρηστών.
  2. Απο τον Ιούλιο του 2018 ο Chrome θα χαρακτηρίζει όλες τις ιστοσελίδες HTTP ως μη-ασφαλής “not secure”
  3. Η Google έχει γνωστοποιήσει ότι η χρήση κρυπτογράφησης αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google.
  4. To SSL αυξάνει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, ιδίως όταν αφορά και γίνεται σύνδεση των επισκεπτών, καταχώρηση πληροφοριών ή και διενέργεια πωλήσεων μέσω του eshop.

 

Ως ένδειξη ασφαλείας της ιστοσελίδας είναι η εμφάνιση του κλειστού πράσινου λουκέτου καθώς και το “HTTPS” στη γραμμή κειμένου του browser.

Δωρεάν SSL πιστοποιητικό Ασφαλείας


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.