Κατασκευή E-shop, ηλεκτρονικό κατάστημα για Εμπόριο μεσω Internet

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Κατασκευή Eshop

Η Addicted αναπτύσσει ολοκληρωμένες εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Online eShop για την πώληση προϊόντων στην παγκόσμια αγορά μέσω Internet, λαμβάνοντας κάθε φορά υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. Το ηλεκτρονικό εμπόριο βελτιώνει τους τρόπους πρόσβασης στις αγορές, εξοικονoμώντας χρόνο και μηδενίζοντας τις αποστάσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου – E-Commerce που αφορούν ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shop για online αγορές, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες δυνατότητες του διαδικτύου και προσφέροντας ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις.

Κατασκευή eshop στην Αθήνα

Η Addicted αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop – ηλεκτρονικού καταστήματος σας, είτε αυτό απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές (Business to Consumers) είτε σε επιχειρήσεις (Business to Business).
Στοχεύουμε στην άνετη πλοήγηση του πελάτη στο eshop σας, προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα το προϊόν ή την υπηρεσία που αναζητά, να δει εύκολα τις πληροφορίες για τον προϊόν που τον ενδιαφέρει, να προσθέσει εύκολα συμπληρωματικά είδη στο καλάθι του, να μεταβεί εύκολα στο check out για την πληρωμή της online παραγγελίας του.
Έχοντας ξεκάθαρους στόχους ως προς την αποδόση και την στρατηγική της επιχείρησης εστιάζουμε στην κατασκευή e-commerce web site. Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση ενός σωστά οργανωμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Εξάλλου, η σωστή προετοιμασία είναι που φέρνει υψηλότερες επιδόσεις και κέρδη στα πετυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.
 
 

Με φυσικό κατάστημα

π.χ. Διατηρείτε το καταστημα σας στην Αθήνα και με την κατασκευή eshop, μεγαλώνετε την επιχείρηση σας με 2ο κανάλι πωλήσεων και αύξηση του κέρδους σας.

Μόνο με e-shop

Με την κατασκευή e-shop / ηλεκτρονικό κατάστημα (e-commerce), μπορείτε να κάνετε πωλήσεις, χωρις έξοδα καταστήματος βιτρίνας.

Ο δρόμος προς την επιτυχία δια μέσου της Addicted

Κατασκευή e-shop Η Addicted παράλληλα με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της επιτυχίας της ιστοσελίδας σας, στοχεύοντας στην οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησης σας με:

   

  • Την διαφήμιση του online ηλεκτρονικού καταστήματος μέσα από το Google Adwords και αλλα σχετικά sites
  • Τις προωθητικές ενέργειες στα Social Media
  • Την προώθηση του eshop στις μηχανές αναζήτησης Search Engine Optimization
  • Το σχεδιασμό Blog για την ενημέρωση των πιθανών νέων πελατών σας για τα νέα προϊόντα
  • Τη δημιουργία Newsletter για την άμεση ενημέρωση των πελατών σας για τα νέα προϊόντα

   

Αποφασίζοντας να χτίσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας επιτυγχάνετε οικονομία και μεγαλύτερη κερδοφορία. Αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η Addicted στον τομέα του Internet Marketing.
 

Μερικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατασκευή eshop:

 

eshop αγορές μεσω internet

  • Εισαγωγή στις online αγορές και απόκτηση νέων πελατών.
  • Προώθηση eshop στις μηχανές αναζήτησης μεσω του Search Engine Optimization.
  • Προώθηση στα Social Media, με σκοπό την αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
  • Διαφήμιση των προιόντων σας και της επιχειρήσης σας μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords.
  • Διαφήμιση με banners σε ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο.
  • Αύξηση online πωλήσεων: (Ο κατάλληλος σχεδιασμός ιστοσελίδων, αυξάνει τους επισκέπτες που επιστρέφουν στο web site σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.)
  • Βελτίωση επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και μείωση κόστους εξυπηρέτησής τους.
  • Ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Αύξηση του μεριδίου αγοράς σας στις online πωλήσεις.
  • Προετοιμασία για μελλοντικές λειτουργίες: (με σωστό σχεδιασμό το eshop σας μπορεί να ενσωματώνει εύκολα μελλοντικές υπηρεσίες).