Έρχεται το Google Music

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Έρχεται το Google Music

Δεκ 20, 2011

Google Music Έρχεται το Google Music και στην Ελλάδα, (είναι ακόμη Beta και προς το παρόν μόνο στην Αμερική) και μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στη μουσική μας απο οποιαδήποτε συσκευή. Αυτόματα συγχρονίζει όλη τη μουσική βιβλιοθήκη μας, απο τα κομμάτια που έχουμε αγοράσει ή έχουμε στο δίσκο μας ωστε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κάθε συσκευή.

 

Όλα αυτά χωρίς καλώδια μεσω της τεχνολογίας Cloud Sharing. Οπότε απλά μπορούμε να ακούσουμε τη μουσική απο τον υπολογιστή, laptop, tablet pc, Google Tv, το έξυπνο κινητό μας, είτε είμαστε online είτε off-line. Μπορούμε να κάνουμε share το κομμάτι που μας αρέσει μέσω του Google+ και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας.

 

 

Μια νέα προσθήκη ειναι το Artist Hub, όπου νέοι καλλιτέχνες θα μπορούν να πουλάνε τα τραγούδια τους στην τιμή που επιθυμούν. Επίσης μέσα απο το Android Market μπορούμε φυσικά να αγοράσουμε πανω απο 13 εκατ. νέα κομμάτια μουσικής, είτε σαν άλμπουμ είτε μονο ενα track.

 

Είναι ξεκάθαρο οτι η νέα υπηρεσία Google Music με το Google Tv ειναι άμεσα ανταγωνιστική του iTunes με το Apple Tv.

 

Είναι ξεκάθαρο που οδηγούνται τα πράγματα στην τεχνολογία… στο να ειναι όλα ψηφιοποιημένα. Θα δούμε πολύ σύντομα τα νέα παιδιά πέραν των ξένων γλωσσών στις τάξεις του δημοτικού, να μαθαίνουν και γλώσσες προγραμματισμού. Η νέα γενιά θα είναι γεμάτη γνώση και ιδέες.
 


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.