Η Google αλλάζει την αναζήτηση

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Η Google αλλάζει την αναζήτηση

Φεβ 28, 2012

Google searchΗ Google αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται από εδώ και στο εξής οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Το νέο σύστημα θα είναι πιο απλό από το προηγούμενο και οι διάφορες υπηρεσίες της εταιρείας θα μπορούν να ανταλλάσσουν τα δεδομένα που συλλέγουν για κάθε χρήστη. Έτσι, οι προτιμήσεις ενός χρήστη στο Google+ θα χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση σχετικών αποτελεσμάτων στη μηχανή αναζήτησης.

 

Επίσης, μέσα στο πλαίσιο προώθησης του κοινωνικού δικτύου της Google+ θα υπάρχει δυνατότητα εξατομικευμένων αναζητήσεων (π.χ φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στο Google+, συνδεδεμένα με τους κύκλους επαφών κάθε χρήστη). Επιπρόσθετα θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης αποτελέσμάτων από το Google+ κοινοτήτων που συζητούν σαν θέμα τη δική σας αναζήτηση.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να αλλάξουν οι όροι των υπηρεσιών όπως για παράδειγμα του YouTube, Gmail κ.α, οι οποίες αφορούν την πολιτική απορρήτου και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με τη Google 60 και πλέον πολιτικές απορρήτου πρόκειται να αντικατασταθούν με μία που θα ισχύει για όλα της τα προϊόντα.
 


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.