Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με Είδη Υγιεινής Παράβαλος

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Κατασκευή E-shop με Είδη Υγιεινής Παράβαλος

Κατασκευή E-shop και mobile site του καταστήματος με είδη υγιεινής Παράβαλος στις Αχαρνές Αττικής. Ο σχεδιασμός του δυναμικού site έγινε με γνώμονα της εύκολη πλοήγηση του χρήστη στο E-shop, στις πληροφορίες των προιόντων εμφανίζονται φωτογραφίες, μαζί με πληροφορίες για το προιόν. Η ιστοσελίδα ειναι πλήρως συμβατή με tablet και smart mobiles, υποστηρίζει Newsletter για άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων, υπάρχει σύνδεση με τα Social media: Facebook, Google plus, Twitter. Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνδέθηκε με το τραπεζικό σύστημα της τράπεζας Eurobank για την ασφαλή διενέργεια αγορών μέσω πιστωτικών καρτών.

 

Παράβαλος είδη υγιεινής

Paravalos κατασκευή E-shop

Paravalos E-shop με είδη υγιεινής

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Παράβαλος μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Πλακάκια Δαπέδου και Μπάνιου, Έπιπλα Μπάνιου, Είδη Υγιεινής, Μπανιέρες, Ντουζιέρες, Υδρομασάζ, Καμπίνες, Μπαταρίες, Τζάκια, Πέτρες, Μονωτικά υλικά, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες και πολλά ακόμη προιόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής στις καλύτερες τιμές. Η εταιρεία Παράβαλος, άρχισε την δραστηριότητά της στην περιοχή Αχαρνές το 1990, έχοντας εμπειρία από το 1970 στη Σύρο. Με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα, σωστή τιμή – συνέπεια – σταθερότητα, καταφέραμε να εδραιώσουμε την επιχείρηση Παράβαλος Πλακάκια και ειδη Υγιεινής. Προτείνουμε να εγγραφείτε στο Newsletter ωστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα προϊόντα και όλες τις προσφορές του E-shop σε ειδη υγιεινης.


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.