Κατασκευή ιστοσελίδων για συνέδρια

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Κατασκευή ιστοσελίδας συνεδρίου Elcasnet για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

elcasnet-inH Addicted ανέλαβε τον σχεδιασμό του Elcasnet, για τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συμποσίου για την Εξέργεια, την Ανάλυση Κύκλου Ζωής και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ( 3rd International Exergy, Life Cycle Assessment, and Sustainability Workshop & Symposium), το οποίο θα διεξαχθεί στις 07-09 Ιουλίου στη Νίσυρο.

 

Ο σχεδιασμός του συνεδριακού site έγινε με σκοπό τη προβολή των στόχων του Συνεδρίου, την προώθηση μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τα social media (linkedin, facebook, twitter, google plus) της έννοιας της βιώσιμης ενέργειας ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος προβάλλοντας παράλληλα την κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική, γεωλογική και πολιτισμική κληρονομιά του νησιού της Νισύρου. Το site είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, δίνεται η δυνατότητα online φόρμας καταχώρησης των abstract και συμμετοχών, είναι προσβάσιμο μέσα από smart mobile phones και tablet συσκευές. Παράλληλα το site έχει news / blog section για την ενημέρωση των νέων του συνεδρίου, με δυνατότητα εγγραφής στο Newsletter.

 
Η Addicted αναλαμβάνει τη κατασκευη ιστοσελιδων Συνεδρίου, Ημερίδας, Εκδήλωσης, Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου και την προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης ( search engine optimization). Προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης, προβολής, και επικοινωνίας των στόχων του συνεδρίου στο διαδίκτυο.


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.