Ξεκίνησε Startup business με επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ για ανέργους

Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Ξεκίνησε Startup business με επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ για ανέργους

ΟΑΕΔ επιχορήγηση επιχειρήσεωνΟ ΟΑΕΔ πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να προκηρύξει πρόγραμμα απασχόλησης μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 2.000 ανέργων νέων ηλικίας έως 35 ετών, με τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία». Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης, καθώς επίσης και η εφαρμογή νέων εφευρέσεων ή ανακαλύψεων για την πραγματοποίηση κάποιου αποτελέσματος. Συχνά ο όρος χρησιμοποιείται σε οικονομικό/επιχειρηματικό/εμπορικό πλαίσιο.

 

H Addicted μπορεί να υποστηρίξει την υλοποίηση καινοτόμων λύσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων ή eshop, την προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης και την αποτελεσματική διαφήμιση τον προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω Pay per click καμπάνιας. Επίσης αναλαμβάνουμε για κατασκευή mobile applications για Android και Apple iPhone, iPad συσκευές.

 

Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η δημιουργία 2.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων έως 18-35 ετών, ελληνικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που είναι κάτοχοι πρώτου πτυχίου ή μεταπτυχιακού ή διδακτορικού ή ισότιμου τίτλου σχολών της αλλοδαπής, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Οι δικαιούχοι του προγράμματος πρέπει να είναι άνεργοι και να έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.

 

Η διάρκεια της επιχορήγησης θα καλύπτει δώδεκα μήνες και το ποσό επιχορήγησης τα 10.000 ευρώ. Η πρώτη δόση, ύψους 4.000 ευρώ θα καταβληθεί με την έκδοση της απόφασης υπαγωγής και τα υπόλοιπα 6.000 σε δύο ισόποσες δόσεις των 3.000 ευρώ. Στις επιλέξιμες δαπάνες θα περιλαμβάνονται η κάλυψη λειτουργικών εξόδων και ασφαλιστικών εισφορών, η αγορά πρώτων υλών, εμπορευμάτων, αναλωσίμων και τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα με τις προκηρύξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

 


About the Author

Yiannis Freris

Ο Γιάννης Φρέρης έχει εμπειρία απο το 1998 στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων την προώθηση τους στις μηχανές αναζήτησης και στην υλοποίηση διαφημίσεων σε εστιασμένο κοινό. Δείτε δείγματα απο Project που εχουμε υλοποιήσει στο Portfolio μας.

Συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media και ενημερωθείτε για ολες τις εξελίξεις:
  Addicted Design Greece Addicted twitter Γιάννης Φρέρης Linkedin

Comments are closed.